Camping in het bos, Camping Diever, Drents Friese Wold
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Camping in het bos in Drenthe

Zoekt u een camping in het bos in Drenthe? Kom dan kamperen op Camping Diever. Camping Diever ligt midden in de natuur waar u dus letterlijk kunt kamperen in het bos. De camping grenst aan het Nationaal Park Drents Friese Wold, waar u uren kunt wandelen en fietsen en genieten van de natuur.

’s Ochtends wakker worden van het geluid van de vogels. De konijntjes die huppelen over de weg en de eekhoorns die springen van tak naar tak. Genieten van rust en natuur, allemaal op Boscamping Diever, dé camping waar u kunt kamperen in het bos.

Kamperen in het bos van Diever

Op de camping kunt u echt kamperen in het bos. U staat tussen de bomen en geen kampeerplaats is gelijk. Bij ons vindt u geen grote kampeervelden, maar door de bossen ervaart u extra privacy.

Op Camping Diever kunt u kamperen met luxe en comfort naar eigen wensen. Uiteraard hebben wij kampeerplaatsen, maar u kunt ook kiezen voor een kampeerplaats met privé-sanitair. Zo ervaart u net dat extra stukje comfort en privacy wanneer u komt kamperen in het bos. Afwassen hoeft u niet te doen tijdens uw vakantie. Wij bieden namelijk een afwasservice, waardoor uw vaat binnen een paar minuten schoon is in onze afwasmachines. Alles voor uw gemak. Onze camping in het bos in Drenthe is dé perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers! 

Onze Partners: