Zwemmen in Drenthe | Camping Diever
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Verkoeling tijdens de warme zomerdagen

Wanneer je op zoek bent naar een beetje verkoeling tijdens de warme dagen zijn er in de nabije omgeving genoeg plekken om te bezoeken. Op de camping hebben wij onze eigen speeltuin met waterspeelplaats voor de kinderen.

Recreatieplas het Blauwe Meer

Het Blauwe meer ligt op zo’n 15 auto minuten rijden van Camping Diever, je vindt hier een mooie blauwe recreatieplas ideaal voor het ultieme vakantiegevoel. Als je op zoek bent naar verkoeling tijdens de zomerse dagen, is zwemplas het Blauwe Meer de ideale bestemming. Laat je zorgen achterwege terwijl je jezelf onderdompelt in het verfrissende water en geniet van de prachtige omgeving. De kinderen kunnen hier heerlijk spelen in het zand en bij de kiosk is het mogelijk om zomerse snacks te halen. Of je nu wilt zwemmen, ontspannen of actief wilt zijn, het Blauwe Meer biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke dag vol plezier in de zon.

Recreatieplas Blauwe Meer

Beleefpark Dwingeloo

Beleefpark Dwingeloo is een geweldige bestemming voor zwemliefhebbers die op zoek zijn naar avontuur en plezier. Dit prachtige park ligt midden in het bos en is slechts 10 minuten rijden met de auto. Het park biedt verschillende zwemmogelijkheden die perfect zijn voor zomerse dagen. Het park heeft ook glijbanen en speeltoestellen in het water, wat het zwemmen nog leuker maakt voor zowel kinderen als volwassenen. In het beleefpark zijn naast zwemmen nog vele andere leuke dingen te beleven. Zo heeft het park een keienrivier waar je zelf een dammetje kunt bouwen, een pannakooi en een kabelbaan voor een dag vol vertier voor jong en oud.

Beleefpark Dwingeloo

Bosbad Vledder

Bosbad Vledder heeft twee zwembaden waarvan één ondiep peuterbad. Daarnaast is er alle mogelijkheid voor de kinderen om lekker te klimmen en klauteren in de grote speeltuin. Naast zwemmen kan je bij het Bosbad ook heerlijk ontspannen op de zonneweide en het zandstrand. Een beetje trek gekregen van al dat zwemmen? Er is ook een mooie horecagelegenheid voor een hapje of een drankje. De ideale locatie voor een dagje ontspanning en verkoeling.

Bosbad Vledder

 

Laat je inspireren!

Onze Partners: