Familiecamping Drenthe | Camping Diever
header_banner_image
header_banner_image_mobile

Gezellige familiecamping in Drenthe

Camping Diever is de gezelligste familiecamping van Drenthe! Wij vinden het belangrijk dat iedereen op onze camping het naar zijn zin heeft. Dit geldt dan natuurlijk voor jou maar ook voor de kinderen.

Daarom heeft Camping Diever ervoor gezorgd dat de camping een waar speelparadijs is. Doordat onze familiecamping in Drenthe in het bos ligt, kunnen de kinderen eindeloos klauteren, klimmen en spelen. 

Puur plezier op onze familiecamping in Drenthe

Voor de kinderen is de autovrije camping één groot speelparadijs. Ze kunnen boomhutten bouwen, spelen op ons Avontureneiland, in de waterspeeltuin of met een skelter de camping verkennen. In de zomervakantie organiseert het animatieteam diverse activiteiten die in het teken staan van natuureducatie en plezier. Wij zijn zelf natuurliefhebbers en dat delen we graag op een leuke en speelse manier met de jonge kinderen! 

Eerlijk is eerlijk, de camping is minder geschikt voor oudere kinderen. Er is namelijk geen speelhonk, discotheek of anderszins. 

We zijn gespecialiseerd in de magie van de natuur!

Geniet van de omgeving 

Camping Diever is een plek waar je even tot rust kunt komen. Optimaal genieten van de natuur en mooie wandelingen en fietstochten maken. En neem gerust je hond mee naar de camping, we weten zeker dat ook je viervoeter het hier geweldig gaat vinden!

Onze Partners: